Ryby wędzone

Ryby wędzone to gwarancja znakomitych walorów smakowych, charakterystycznego aromatu oraz dużych wartości odżywczych. Wędzenie sprawia, że świeże ryby nabierają głębi smaku.


  • Pstrąg wędzony

    Wędzony sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Pstrąg wędzony zachowuje wartości odżywcze świeżej ryby, a zyskuje na trwałości. Smak naszego pstrąga wędzonego jest delikatny i aromatyczny.

  • Węgorz wędzony

    Wędzony sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Gwarantujące to doskonały smak i jakość ryby.

  • Makrela wędzona

    Wędzona sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Prawdopodobnie najczęściej kupowana przez Polaków postać makreli. Ma charakterystyczny zapach i wyrazisty smak.

  • Jesiotr wędzony

    Wędzony sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Gwarantujące to doskonały smak i jakość ryby.

  • Sum afrykański wędzony

    Wędzony sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Gwarantujące to doskonały smak i jakość ryby.

  • Sieja wędzona

    Wędzona sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Gwarantujące to doskonały smak i jakość ryby.

  • Sielawa wędzona

    Wędzona sposobem tradycyjnym i naturalnym na drzewie olchowym. Gwarantujące to doskonały smak i jakość ryby.